I anledning af Skolen i 200 år producer TeaterTasken 19 hørespil. Hørespillene kan høres på alle landets skoler fra 26. september 2014 og frem til 1. marts 2015. Lyt til skolen er støttet af

”Lyt til skolen” er 19 hørespil om skolens liv, før og nu. Dramaerne er at finde rundt omkring på skolerne og kan via QR koder indscannes og høres på smartphones eller ipads. QR koderne hænges op på alle skoler i omklædningsrummet, foran inspektørens kontor, i skolegården og sågar i penalhuset.

”Lyt til skolen handler om skolelivet på godt og ondt, er skrevet af Hans Kragh-Jacobsen, Andreas Dawe, Jens Kløft, Anna Panduro og Lise Jørgensen. Solveig Weinkouff er instruktør, Allan Andersen komponist, og Gregers Kjar står for mixing og lyddessign. De 15 skuespillere der lægger stemme til dramaerne er Anja Owe, Jesper Pedersen, Lykke Sand Michelsen, Hans Henrik Clemensen, Thomas Knuth-Winterfeldt, Annevig Schelde Ebbe, Laura Kamis Wrang, Sofie Pallesen, Katrine Høj Andersen Khadije Nasser, Sara line Møller Olsen, Mette Alvang, Frederik Knuth-Winterfeldt, Karoline Munknæs og Karen Nielsen

Danmarks 6. klasser er ambassadører på ”Lyt til Skolen” De sørger for at gøre opmærksom på hørespillene og placerer QR koderne rundt på deres skole.

Fra den 26. september får Lyt til skolen sin egen hjemmeside www.lyttilskolen.dk  ind til da kan I hente oplysninger om hørespillene her på siden. Vi håber at I vil bruge hørespillene på alle mulige sjove måder.

Husk I er altid velkomne til at kontakte os med spørgsmål og gode ideer.

 

TeaterTasken Lundevej 14 3600 Frederikssund Tlf. 47 38 35 36 Email: info@teatertasken.dk

TeaterTasken