TeaterTaskens Aktører & Bestyrelse

Henrik med Medusa foto 2010

Henrik Andersen arbejder som musiker & komponist. Er uddannet på Rytmisk musikkonservatorium, og har været elev af Trilok Gurtu. Har siden uddannet sig i Konnakol. Henrik Andersen har arbejdet med mange forskellige musikgenre f.eks. som solo guitarist med det Kgl. Danske Musikkonservatoriums symfoniorkester i John McLaughlin´s Concerto for Guitar & Orchestra, i Trilok Gurtu´s gruppe ”Glimpse”, med Pia Raug og i Oriental Mood.  Har siden 96 undervist i Konnakol, det sydindiske rytmesystem på landets musikkonservatorier og musikskoler. Desuden har Henrik Andersen en del pladeudgivelser bag sig.  Henrik er musiker på "De Hellig tre Konger så Hjertensglad" og komponist på "Farfar Krigsmand"

Foto Pia Britton 2010

Karen Nielsen arbejder som skuespiller, sanger og manuskriptforfatter. Har blandt andet arbejdet i TeaterTasken og på Kaskadeteatret. I 2009 tog Karen Nielsen en uddannelse som sanger på Sjællands kirkemusikskole. Ud over arbejdet i TeaterTasken har hun travlt med at lægge stemme til dokumentarfilm og synge koncerter. Karen er medlem af TeaterTaskens bestyrelse.

Laura Kamis Wrang er skuespiller uddannet fra Statens teaterskole. Laura har blandt andet arbejdet på Folketeatret, Vestvolden, Riddersalen, Gadesjakket og i TeaterTasken. Laura har medvirket i flere film senest i "Kunsten at græde i kor". De fleste kender nok Lauras varme stemme fra Metroen i København.

Annette Havemann Linnet er uddannet fra skuespillerskolen ved Odense Teater i 1989. Er siden gået i mesterlærer hos Earle Gister som skuespiller og underviser. Som skuespiller har hun arbejdet på Baggårdsteatret, Rimfaxe Teatret, Det Lille Teater, Banden, Mariehønen og Odense Teater, mellem 1990 og 1995 med fast tilknytning til Baggårdsteatret. Annette Havemann Linnet spillede hovedrollen i Lars von Triers film Menthe- la bienheureuse, og har medvirket i Indisk film, samt tv-serien Nikolaj og Julie. Har siden 1992 også virket som instruktør på bla. Det Lille Teater, La Balance og i 2003 og 2008 på TeaterTasken. Annette er medlem af TeaterTaskens bestyrelse.

Birgitte Etlersø er administrativ medarbejder på TeaterTasken. Hun har boet 20 år i Arizona, USA, hvor hun i 11 af årene var faldskærmsinstruktør, manager, administrator og primus motor på en af verdens største faldskærmsskoler.  De sidste 9 år solgte Birgitte danske møbler.  

Hans Henrik Clemensen er skuespiller og instruktør. Hans Henrik har arbejdet på mange forskellige teatre, bla. Gladsaxe teater, Nørrebros teater, Aveny og Masken. Han har også medvirket i adskillige film senest Maria Larssons evige øjeblik og Superbror. I TeaterTasken har Hans Henrik instrueret "Marias barn - Guds søn" og er også instruktør på vores seneste forestilling "Farfar Krigsmand".

Sune Kofoed er skuespiller og sanger. Sune har spillet med i flere forskellige film, blandt andet Submarino af Thomas Vinterberg. Sune er også med i afsnit af Borgen. På teatret har han spillet på Teater Grob, Det Flydende Teater og som Hamlet, i "Hamlet" med Det Lille Turné Teater. Sune spiller Eskild i vores seneste forestilling "Farfar Krigsmand"

Elroy Villumsen er Lysdesigner og teknikker. Elroy er teknikker på Farfar Krigsmand. Elroy arbejder desuden på Det Ny Teater, og har tidligere været ansat på bla. Saga dans, Performanceteatret LiminalDK og Teater Grob.

Rikke Øland er uddannet trompetist fra Det Kongelige danske Musikkonservatorium solistklasse. Rikke har bla. spillet i Radioens symfoniorkester, underholdningorkestret og Ålborg Symfoniorkester. Rikke har også arbejdet meget med musikdramatik bla. i forstillingen "Tik Tak Tid"på Filureren og i "Marias barn - Guds søn" i TeaterTasken.

 

Peter Fønss Larsen er danser, uddannet fra Northern School of Contemporary Dance. Har blandt andet danset hos Saga Dance Company, The Riley Theatre og TeaterTasken.

                     

Sus Haugland har virket som scenograf, dukkemager og kostume siden 1988, bla. ved Uppercut Danseteater, Tåstrup teater, Kaskadeteatret, Svalegangen, Granhøj Dans, Randers egnsteater, Gellerup scenen og Danmarks Radio. De sidste år har Sus Haugland ydermere stået for kunstnerisk udsmykning og farvesætning af en del af landets skoler. Sus har fremstillet de flotte konger til "De Hellig tre konger så Hjertensglad" Sus er scenograf på vores seneste forestilling "Farfar Krigsmand"

 

TeaterTaskens bestyrelse

 Formand Peter Thinghøj, boghandler i Frederikssund

Asta Gyldenkærne, sognepræst ved Skoven Kirke

Helle Lehto, sekretær i Ministeriet for børn og undervisning

Annette Havemann Linnet, skuespiller og instruktør

Karen Nielsen, skuespiller og dramatiker

 

TeaterTasken Lundevej 14 3600 Frederikssund Tlf. 47 38 35 36 Email: info@teatertasken.dk

TeaterTasken